Ombygning

Næsten alt er muligt i containere – vi tilbyder udskæring, isolering, opbygning helt efter individuelle behov. Anvendelse til brancheorienteret værkstedsrum, pumpestation, godkendt fyrværkerirum, rensningsanlæg, specielindrettet kontormiljø, serverrum, mobile industri køkkener etc.

 
Salg af nye containere til ombygning efter individuelle behov
Containere kan bruges til meget andet end fragt og lageropbevaring. Vi specialindretter containere til mange formål bl.a. funktionelt værksted og transportable service- og sanitetsbygninger. Hvis opgaven kræver det, inddrager vi ingeniører til konstruktionen og smede/tømrere til udførelse og indretning.


Kommunerne er blandt vores kundegruppe til individuelle løsninger af f.eks. handikaptoiletter til brug i parkanlæg, værkstedsrum og mødelokaler. En Go-kart klub har fået indrettet 2 x 30’ kontorcontainere til dommerkontor. For detailhandelen har vi også indrettet containere godkendt til opbevaring af fyrværkeri, rensningsanlæg, mobile værksted og salgsbod til drive-in trælasthandler.

160x100 ombygning3
160x100 ombygning4

Har du spørgsmål?
Så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70 22 24 08  - eller udfyld kontaktformular i højre side - og få et uforpligtende tilbud på en ombygning af container.

Denne hjemmeside bruger cookies
Ved at klikke på accepter, godkender du brug af cookies
Accepter