Mandskabscontainer

Mangler du en mandskabscontainer? Hos ALLU Containers ApS kan du finde en mandskabscontainer, der matcher dit behov. Vi har containere beregnet til alt fra 4-20 personer og med forskellige typer indretning.


Mandskabscontainer kun til salg

ALLU Containers ApS tilbyder mandskabscontainere til byggebranchen, så hvad enten du har brug for beboelse, kontor, kantine, omklædning eller toilet/bade faciliteter, så er vi de rette til at løse opgaven. Vores mandskabscontainere kommer i mange forskellige modeller, der kan rumme fra 4 og op til 20 mand. Er der specielle ønsker til din container, så kan vi lave en der matcher netop dine behov. Med mere end 20 års erfaring, skal vi nok finde frem til den helt rigtige løsning.

Vælg den rigtige mandskabscontainer
En mandskabscontainer kan være ombygget i skibscontainere, indretningen her kan variere og opbygges helt efter ønske. Alternativ er mandskabscontainere produceret i Østeuropa, bestående af løse vægelementer. Prisen hænger naturligvis sammen med kvaliteten.

160x100 mandskabscontainer160x100 mandskabscontainer2

Behov for rådgivning?
Vi hjælper gerne dig med at finde den helt rigtige mandskabscontainer til dig og din virksomhed. Kontakte os på tlf. 70 22 24 08  - eller udfyld kontaktformular i højre side - og få et uforpligtende tilbud på en mandskabscontainer.

Denne hjemmeside bruger cookies
Ved at klikke på accepter, godkender du brug af cookies
Accepter