Om ALLU Containers ApS

ALLU Containers ApS er en 100% kvindeejet virksomhed i en maskulin branche. Direktør Ulla Lundgaard har en lang erfaring indenfor shipping- og containerbranchen og har arbejdet i feltet i knap 30 år.

 

Vi konkurrerer hellere på rådgivning end på pris
En brugt container er ikke bare en brugt container! Vi går ikke efter den hurtige handel, men efter de langvarige relationer. Vores kunder skal vende tilbage, fordi de føler, at de har fået en god service hos os.

Derfor bliver du ikke bare ekspederet som et nummer i køen, når du kontakter os. Beder du om en container, siger vi ikke ”ja tak”, men spørger i stedet ”hvad skal du bruge den til”? Vi synes faktisk, det er sjovt at hjælpe vores kunder med at finde den rigtige løsning, også de mere utraditionelle. Mange nybrugere er endt med en bedre løsning, end den de oprindeligt selv havde forestillet sig, og det er vi stolte af.

 

430x269 om allu containers

 

Stort kundeportefølje
Vi leverer til nogle af de største internationale danske virksomheder inden for detailbranchen, vindmølleindustrien, entreprenører- og trælastvirksomheder. Og vi tør godt påstå, at vi ikke kun er ét skridt, men hele 40 fod foran, når det gælder containere og tilbehør!

 

Samarbejdspartnere
ALLU Containers ApS samarbejder med en række firmaer inden for forskellige brancher:

 

Udlejning af maskiner og værktøj:  www.jelle-bo.dk

Lokal kunstner, der laver både keramik og malerier:  www.anittadue.dk

Ekstern marketingkonsultent:  www.kdmarketingsupport.dk

Støt dyrevelfæren i Danmark: www.dyrenesbeskyttelse.dk

 

 

 

 
Denne hjemmeside bruger cookies
Ved at klikke på accepter, godkender du brug af cookies
Accepter