Køle-frysecontainer

En temperaturkontrolleret køle- frysecontainer også kaldet en reefer container er velegnet til bl.a. fødevarer og andre temperaturfølsomme artikler så som madvarer og kemikalier. Men du skal kunne håndtere den efter forskrifterne. 

 

Salg og udlejning af nye og brugte reefer containere
Vælg mellem en 20’ eller 40’ med rustfrit stål indvendig og T-profil aluminiumsgulv for god luftcirkulation. Leveres med forskellige maskintyper. Containeren holder dine varer på en bestemt temperatur, men den kan ikke indfryse!

 

Dimensioner
Vores køle-frysecontainer fås i forskellige dimensioner. Klik her for nærmere information omkring dimensioner.

 

 160x100 koele frysecontainer1160x100koele fryscontainer2

 

Vi anbefaler følgende brug af køle- / frysecontainere:

  • Daglig tilgang bør ikke overskrides med mere end 3 gange, ellers er der stor risiko for, at containeren ikke holder den korrekte temperatur.
  • Containeren lastes efter forskrifterne; forkert pakning ødelægger luftcirkulationen og kan i værste fald få maskinen til at brænde sammen.   
  • Dine varer skal have samme temperatur ved lastning, som containeren er indstillet på. En container kan ikke indfryse!  
  • Hold dagligt øje med at containeren holder temperaturen. Din temperaturfølsomme lagerbeholdning risikerer at blive fordærvet, hvis du ikke i tide får tilkaldt en servicetekniker.

 

Behov for rådgivning?
Vi hjælper gerne dig med at finde den helt rigtige køle-/frysecontainer til dig og din virksomhed. Kontakte os på tlf. 70 22 24 08  - eller udfyld kontaktformular i højre side - og få et uforpligtende tilbud på en køle-/ frysecontainer.

Denne hjemmeside bruger cookies
Ved at klikke på accepter, godkender du brug af cookies
Accepter